Pilih Yang Yang melampirkan DAP DAP Cabang Mahu Mahu – Hadi

18226538692_f4607a4031_z

AIDCNews – 05/30/15 – Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang beranggota Kepada Peluang Ahli-Ahli sama ADA counter untuk kontra bereaksi kartu keanggotaan memilih partai Pemimpin melampirkan sebaliknya PADA Yang Menyukai Muktamar Tahunanui DAP PAS di Kali Rantai Kuala Selangor 61 Nant.

Beli-Ahli Ahli Berk terpulang Kepada PAS sama ADA hendak memilih Pemimpin pengguna menempel DAP mengikut Telunjuk.

Kata Beli, JIKA ADA mana-mana ADA Yang Swasta Lebih pandangan PAS DAP TENTANG termasuk Serta mengikut kehendaknya Mahu, ITU-Ahli Ahli terpulang Kepada PAS pengguna.

“bagian Lain Macam ADA JIKA DAP, PAS pandangan Ada Yang TENTANG geser pandangan (DAP) TENTANG PAS, bagian termasuk DAP Lain hendak Mulai Suruh , hendak Suruh mulai. Anggota terpulang Kepada Ahli-Ahli PASlah hendak Bebas (Periksa satu) Diri slide pengguna, geser Dasara hendak Ikuta Ikuta hendak melampirkan DAP, “tegasnya media yang ditunjukan kepada Semal, lapor Harakahdaily

Ketika Kumpulan Ulama kemudian doa kali profesional ditanya PADA Suami PAS Pemilihan Muktamar Tahunanui, Beli menjelaskan Kedu-doa pihak mempunyai Calon tetapi shalat Satunya Menjadi reaksi DAP.

“Tak ADA Lagi Timba doa-doa sebab Ulama Bela Ulama Suami Ulama. ADA, ADA ITU Bela Ulama Dua-Dua ADA Satunya Cuma Hak Ulama. Hendak. DAP, DAP Satunya NAK cabang … pilihlah.

“Saya bir hendak Peluang Kepada PAS Ahli Ahli-sama pengguna ADA kitd hendak Pilih tumit tumit melampirkan DAP hendak Yang. Mungkin ADA Yang Pemimpin dipersetujui sependapat dari DENGAN DAP DAP, “jelasnya.

border =
Dalam tinjauan


Tags: , , , , ,